You are here

Billigt
Aarhus Fishinggear fører et stort og bredt sortiment af shimano fiske artikler, både i den fysiske butik samt på www.fishinggear.dk
Produkt information

Det ekstremt holdbare HAGANE drev giver dig tillid i alle fiske-situationer og har som vanligt for Stradic en høj udveksling på 6.0:1.

Med X-SHIP system og indkapslede A-RB lejer kører alle indvendige dele let og stabilt og er med til at give dette hjul en enorm trækkraft og en blød gang.

Bremsen har et fint justeringsområde, og bremsesystemet RIGID SUPPORT DRAG udelukker enhver slingren af spolen, selv når bremsen er indstillet til minimum.

G-FREE BODY-teknologien flytter hjulets tyngdepunkt tættere på stangen og forbedrer hermed balancen betydeligt.

HAGANE hjulkonceptet er designet til at kunne klare lang tids dedikeret brug på grund af sin styrke, præcise finmekanik samt nytænkning.

HAGANE er udtryk for Shimanos dygtighed til at producere helt uden for al anden konkurrence.

HAGANE er ensbetydenden med brug af samme høje kvalitet, som bruges til at producere traditionelle japanske sværd og redskaber.

Drivakslens gear er produceret af koldhærdet aluminium uden bearbejdning af tænderne. Det ekstremt holdbare drev giver en langvarig blødhed, styrke, lethed og kraft, selv når du trækker ind med tung vægt. En almindelig trykstøbt drivaksel behøver opskæring af tænderne, hvilket gør det mindre holdbart under belastning.

Hjulhuset i aluminium eller magnesium med høj stivhed giver hårdhed og slagmodstand, hvilket er med til at undgå, at hjulhuset bøjer. Den energi. lystfiskeren overfører via håndtaget, ledes direkte videre til trækkraft.

 

Den perfekte justering af drivaksel og tandhjul (mindre off-set) forbedrer akslens effektivitet (mindre energitab) og forøger trækkraften. De 2 kuglelejer på begge sider af tanddrevet støtter den ekstra kraft ved at holde rotationen på rotoren stabil og give det en silkeblød glat gang.

 

Størrelse: Udveksling: Linekapacitet: Kuglelejer: Rulleleje: Vægt:
2500HG 6.0:1 0,25mm/160m 6 S A-RB 1 235 g
C3000HG 6.0:1 035mm/100m 6 S A-RB 1 230 g
4000XG 6.2:1 0,40mm/100m 6 S A-RB 1 280 g
5000XG 6.2:1   6 S A-RB 1 320 g

 

Shimano Stradic FL

Leveringstid: 
1-3 dage
DKK 1.349,00
DKK 1.899,00
Spar DKK -550,00