You are here

Loop Fluefiske udstyr i Danmark Aarhus, Århus
Produkt information

Loop Dry Pack 25 L. Petrol

Her en meget robust 25L rygsæk fra Loop med roll top. Ekstrem stærk overflade med lavet af 600 * 1200 Denier Nylon med en lysegrå TPU invendig coating.

Denne bæreløsning har en moderne svejset konstruktion og har et nyttigt laserskåret Molle-gitter på frontprofilen for yderligere alsidighed ved at tilbyde rigtig mange fastgørelsespunkter. 25L har to store sidelastede netlommer til at bære både vandflasker og stangrør. To robuste bærehåndtag til kortere rejser og en D-ring på frontpanelet til fastgørelse af et landingsnet giver brugeren en fremragende bæreløsning uden overskydende masse eller vægt.

De airmesh polstrede skulderstropper har 10 mm bånd langs hele skulderen og tilbyder flere fastgørelsespunkter. Sammen med det fugtgivende rygdesign tilbyder dette bæresystem stor komfort til lange, hårde dage ved vandet. Taljebæltet kan hurtigt og nemt justeres med sidespændelåse afhængigt af, hvor meget tøj der bæres på et givet tidspunkt, og tilbyder også ekstra støtte, når du bærer tungere belastninger. Om nødvendigt kan den let tages ud af posen. Ethvert overskydende bånd kan opbevares og styres for at undgå, at fluelinier bliver fanget, og af sikkerhedsmæssige årsager har denne ekstremt robuste rygsæk fordel af en intern lomme med lynlås til opbevaring af  værdigenstande.

Loop Dry Pack 25 L. Petrol

Leveringstid: 
1-3 dage
Det er pt. ikke muligt at købe.