You are here

Produkt information

Berkley Gulp sandorm Medium pakke. 10 cm ca. 12-15 stk.
Alle bundsnørefiskere har længe vidst, at sandorm er noget af det mest sikre, man kan sætte på sin krog, når det gælder fladfisk. Ikke længere. Nu skal der i stedet en Gulp! Saltwater Arenicola på krogen. Den har i adskillige tests bevist, at den fanger bedre end ægte sandorm!

Det revolutionerende agn, som Berkley har udviklet i sine forskningslaboratiorer i Spirit Lake, USA, er kommet på markedet efter flere års forskning og testing. Efter tre år på det danske marked har Gulp! vist sig at fange flere og større fisk end alle sine konkurrenter, både kunstige og naturlige. Gulp! både smager og lugter ?bedre? end andre naturlige og kunstige agn, og tåler desuden større slitage end naturlige agn. I tillæg hertil er agnet 100% biologisk nedbrydeligt.

Gulp! er gennemmættet med duftstoffer og slipper duften ud over en længere periode end naturlige agn gør. Orme er eksempelvis lugtfri efter ca. 10 min. i vand. GULP! afgiver både duft og smag i over 9 timer, men for optimal resultat bør man skifte agnen lidt oftere.

I naturlige agn sidder smagsmolekylerne ofte på oliemolekyler, som er for store til fiskens smagskirtler. Dette gælder iøvrigt også for gummi- og silikonebaserede softbaits. I Gulp! sidder smagsmolekylerne på vandmolekyler, som har en perfekt størrelse for fiskens smagskirtler. Dette vil sige at fisken kan smage alle smagsmolekylerne i Gulp!
Gulp! består af ca 60 % vand. Dette gør, at smagsmolekylerne i Gulp! blander sig naturligt med vandet og spreder en ?tåge? af lugt, og ikke samler sig i små højkoncentrerede ?dampe?. Smagskoncentrationen i Gulp! er meget stærk, og til sammenligning er smagskoncentrationen i Gulp! svarende til den sirup som Coca-Cola er lavet af.

Da Gulp! er et massivt produkt, tåler agnet også meget større slitage end de naturlige agn, som de imiterer.
Alle Gulp! produkterne har en unik lugt- og smagssammensætning

Gulp sandorm Medium pakke

Leveringstid: 
1-2 dage
DKK 100,00
DKK 149,00
Spar DKK -49,00