You are here

Produkt information

Gulp børsteorm 15 cm. stor spand ca. 25 stk.
Berkley Gulp Børsteorm er en tro kopi af den rigtige børsteorm. Denne kunstige børsteorm er udviklet specielt til fiskeri efter saltvandsfisk som fladfisk og torsk. Gulp børsteorm har en duft som fiskene ikke kan modstå, og afgiver derfor også et duftspor i vandet som lokker fiskene i hugget. Agnen er nem at bruge da den sidder 100% fast på krogen, og kan bruges igen og igen. Gulp er lavet af 100% biologisk nedbrydelige stoffer og skader derfor ikke naturen.
Antal: stk

Specifikationer:
Kraftigt duftende ingredienser
Holder længe i vandet
Giver et stærkt duftspor
Kan bruges hele året
Uimodståelige overfor fisk

Gulp børsteorm. Det revolutionerende agn, som Berkley har udviklet i sine forskningslaboratiorer i Spirit Lake, USA, er kommet på markedet efter flere års forskning og testing. Efter 5 år på det danske marked har Gulp! vist sig at fange flere og større fisk end alle sine konkurrenter, både kunstige og naturlige. Gulp! både smager og lugter ?bedre? end andre naturlige og kunstige agn, og tåler desuden større slitage end naturlige agn. I tillæg hertil er agnet 100% biologisk nedbrydeligt.

Gulp! er gennemmættet med duftstoffer og slipper duften ud over en længere periode end naturlige agn gør. Orme er eksempelvis lugtfri efter ca. 10 min. i vand. GULP! afgiver både duft og smag i over 9 timer, men for optimal resultat bør man skifte agnen lidt oftere.

I naturlige agn sidder smagsmolekylerne ofte på oliemolekyler, som er for store til fiskens smagskirtler. Dette gælder iøvrigt også for gummi- og silikonebaserede softbaits. I Gulp! sidder smagsmolekylerne på vandmolekyler, som har en perfekt størrelse for fiskens smagskirtler. Dette vil sige at fisken kan smage alle smagsmolekylerne i Gulp!
Gulp! består af ca 60 % vand. Dette gør, at smagsmolekylerne i Gulp! blander sig naturligt med vandet og spreder en ?tåge? af lugt, og ikke samler sig i små højkoncentrerede ?dampe?. Smagskoncentrationen i Gulp! er meget stærk, og til sammenligning er smagskoncentrationen i Gulp! svarende til den sirup som Coca-Cola er lavet af.

Da Gulp! er et massivt produkt, tåler agnet også meget større slitage end de naturlige agn, som de imiterer.
Alle Gulp! produkterne har en unik lugt- og smagssammensætning

Gulp børsteorm 15 cm. stor spand

Leveringstid: 
1-2 dage
DKK 149,00
DKK 199,00
Spar DKK -50,00